BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dijous, 19 de juliol del 2012

DOS + UN a la Pça Prim


Portda CD recopilatori

Fa poc que s’ha reeditat una recopilació de tots els EP’s del grup de folk Dos +Un, (Dos + Un 1967-1971 . PiCap 2011) format per en Manel Joseph, Ia Clúa i Jordi Clúa i més tard també Jaume Balanyà.
  DOS + UN va ser un grup de cançó-Folk-Rock i més... que va editar cinc discos entre 1967 i 1971 

Interior llibret- Foto inferior esquerra Els pescadors. Foto inferior dreta, vies del tren al Poblenou
Dins del llibret hi ha una foto del trio davant del bar Los Pescadores, preguntat a en Manel Joseph, em respon amablement que l’he encertat que Los pescadores es l’antic bar que s’ha convertit en el restaurant Els pescadors de la Plaça Prim i encara m’envia unes quantes fotos més de la mateixa sessió on l’antic bar es veu millor

DOS + UN a  Los Pescadores,a laPpça Prim i per les vies de tren
  i unes altres per les vies del tren que separaven el barri de la platja, si és que el que hi havia se li podia dir platja 






Passejant per les vies del tren

..." els camins dels tres xavalets es van separar...
L'Ia va muntar amb el Jordi batiste IA & BATISTE, també va col·laborar amb l'Orquetra Frenesí i amb el Gato Pérez. Fins avui, treballa en el seu projecte en solitari.
El Jordi va acompanyar amb el seu contrabaix a moltíssims, els més detacats, cantants de la cançó, treballant un munt d'anys al grup de Joan Manuel Serrat. Va formar part de BARCELONA TRACTION i de moltes experiències jazzístiques.
I jo, vaig tocar en els grups de Pau Riba, Mª del Mar Bonet, Uc, Sisa, col·laborar amb La Vella Dixieland i formar part de PATATAS FRITAS, LA PATAQUETA (cançons infantils), MIRASOL-COLORES, EL GATO Y EL TRILLA amb Gato Pérez i fins la data sóc percussionista i cantant de l'ORQUESTRA PLATERIA.
Salut i endavant les atxes!!!!!"

Manel Joseph, gener de 2011

A l'escrit d'en Manel Joseph del llibret del CD hi afegiria que l'Ia Clúa encara va tenir dues relacions musicals més amb el barri:
 Va col·laborar en els dos CD's del grup Poblenoví SPLAC i en el darrer CD de MELODRAMA hi va exercir de productor. Al setembre de l'any 2011 l'Ia Clúa ens va deixar un profund buit dins de tots els seus amics.

Pça Prim anys 60
Pça Prim actualment                                                                                                                                                               (Blog: http://fabricasdelpoblenou.blogspot.com.es/2009/09/aquel-poblenou-algo-mas-que-un-barrio.html)


2 comentaris:

  1. En Jordi Clua ha grabat amb Isidor Marí (ex grup Uc i membre de Falsterbo Marí) un disc amb 14 cançons de Bob Dylan, amb acompanyament de guitarra del Jove Joan Barbé (Statuas dSal, Projecte Mut). El 9 d'abril de 2015 els tres músics han ofert un recital a Eivissa amb els 14 temes. L'auditori del conservatori Lina Bufí de Vila estava ple de públic, que ha aplaudit llargament les interpretacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sabia que en Jordi Clúa a més de Barcelona Traction havia estat acompanyant molts anys a Serrat i que actualment vivia a Argentina.

      Elimina