BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dimecres, 15 d’agost del 2012

RETÍCULO ENDOPLASMÀTICO - SPLAC



RETICULO ENDOPLASMATICO – SPLAC
Reticulo en l'enciclopèdia dels super-Herois
Qui és Retículo Endoplasmàtico i que hi fa en un Blog sobre musica al Poblenou?
 Retículo Endoplasmàtico és un Súper-Heroi i com tots els Súper-Herois té una personalitat secreta que posant-se unes ulleres de pasta ja no el reconeix ni sa mare. 
La verdadera història de RETÍCULO ENDOPLASMÁTICO (By Roc Olivé)





Però el Súper-Heroi en qüestió  té els seus seguidors i aquests són, entre altres, el grup de Pop-Rock SPLAC i aquests sí. Aquests SPLAC són del Poblenou. Ara anem bé. 

SPLAC són els germans Pau i Joan Olivé, que toquen guitarres i fan totes les cançons i son del Poblenou, del carrer Pujades. I ja porten dos CD i un tercer que estan gravant en aquests moments (Agost-2012) als estudis de Santa Eulàlia de Riuprimer d’en Pep Sala, que també n’és el productor, igual que ho és dels dos anteriors.
En directe i per aquest tercer CD es fan acompanyar de Jaume Viñas, al baix.  Marc Verbón als teclats i Alik Santiago als tambors.
SPLAC: Jaume, Joan, Pau i Alik, falta en Marc
Reticulo i SPLAC en concert al Razzmatazz

A Retículo Endoplasmàtico els SPLAC li van dedicar una cançó en el seu primer CD (2008) i un vídeo Clip rodat íntegrament al Poblenou, per la Rambla i el carrer Marià Aguiló on a més hi sortia diversa gent del barri.
CD on s'hi pot trobar a Retículo

1 comentari:

  1. Ai,quants records!!! El Retículo ha marxat a terres llunyanes a aprendre Anglès i fer un Màster de Superheroi. Retículo i Splac us estimoooo!!!

    ResponElimina