BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dimecres, 18 de juliol del 2012

SISA & MELODRAMA

PERE IV, 416
LP "Sisa & Melodrama -1980
Melodrama, com no? També va aprofitar el barri per la portada de l’LP que varen gravar amb en Jaume Sisa “Sisa i Melodrama” (1980). 
A la portada es veu en Sisa al peu d’una escala mirant sorprès el grup Melodrama que puja escales amunt.
Carrer Pere IV, 416 (Foto: T. Olivé set-2010)
 Aquesta escala és l’escala de veïns del carrer Pere IV, 416, on el meu germà Dionís i jo varem néixer farà mes de 50 anys (ell més anys que jo) i hi vam viure fins el 1962. 

L'escala de Pere IV -esquerra Foto de Jaume Mor. Dreta foto actual
 En la reedició en CD del 2006 hi ha una portada diferent de la mateixa sessió fotogràfica realitzada per Jaume Mor fotògraf nascut al barri de la plata. 

Davant Triple CD

Darrera capsa del triple CD
 I en el llibret de dins de l’estoig hi ha dues fotos d’en Sisa i Melodrama a la cantonada amb Selva de Mar. 
Pere IV cantonada Selva de Mar

Pere IV cantonada Selva de Mar
 Curiosament aquest mateix immoble va ser objecte d'una novel·la de memòries escrita per Maria Rosa Casanovas i Palop amb el títol "Pere IV, 416. Farmàcia -Postals de postguerra" Liniazero ed-2009. Hi podeu trobar més informació al BLOG:
 http://pereiv416farmacia.blogspot.com.es/

 
Sisa & Melodrama a Bellaterra -juny 1979


  
Voldria fer una actualització a aquest post. Som al juliol del 2020 i aquest indret de Pere IV amb Selva de Mar a sofert moltes modificacions aquestes son unes de les darreres fotos que he anat fent.

3 comentaris:

  1. M'encanta recordar lo bons que erem...!
    i com ens divertiem...

    ResponElimina
  2. Sempre dic que el Sisa&Melodrama és el seu millor disc. El so New Wave és una delícia, i Senyor Botiguer i Cabaret Galàctic mai han sonat ni sonaran més artie. Han tancat la rambla i Maletes es quan la banda diu de què es capaç.

    No sabia que existia aquesta reedició. Me la compraré.

    Els meus tiets vivien a Tànger amb Alava. Sempre el va fascinar el barri.

    En fi. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel Comentari. Referent a la magnífica i complerta edició de tres (3) CD's amb el títol de "Les tres cares de la moneda" està exhaurida i la editora no te intencions de reeditar. Les editores sempre amb la visió més mesquina i ortopèdica! Potser es pot trobar en alguna botiga...

      Elimina