BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dimecres, 18 de juliol del 2012

HARMÒNICA ZÚMEL BLUES BAND


PASSATGE de CAN SALADRIGAS
Harmònica Zúmel Blues Band esperant la inspiració (Drets: Julian Garcia, Gonçal Garcia, toni Olivé, Pere Sabaté. Asseguts Vicente Prenafeta (Hippy Vicente) i Carles Nadal)
 El video-clip del Grup de Blues Harmònica Zúmel Blues Band pel Programa “Botó Fluix” de TV3 el 1985 i realitzat pel director de cinema Eduard Cortes (TV: La memòria dels Cargols, Ho Europa!, Sitges, Psico-Express. Cinema: The Pelayos, La vida de nadie, El pallasso i el führer, etc) va ser gravat integrament al desaparegut Passatge de Can Saladrigas.

 El podeu veure a You Tube i recordar com era el passatge abans de la remodelació i convertir-se en la Biblioteca Manuel Arranz. 

 Harmònica Zúmel Blues Band, estava format per Vicente Prenafeta Zúmel, Carles Nadal, Julian Garcia, Pere Sabate, Gonçal Garcia i Toni Olivé. En el video clip hi va col·laborar l'actriu Carme Pous.
Al grup hi va anar entrant i sortint diferents components entre ells Big Mama Montse, August Tharrats, Amadeu Casas, Chento Briganti, Josep Maria Merchan, Joan Vinyals i molts altres que son referència del Blues a Barcelona, Catalunya i Espanya.
Can Saladrigas vist del del carrer Llull, avui, dia 20 de juliol 2012, 12:00 A.M.

Can Saladrigas avui, dia 20 de juliol 2012, 12:02 A.M.

Can Saladrigas avui, dia 20 de juliol 2012, 12:05 A.M.

Can Saladrigas, Biblioteca Manuel Arranz, avui, dia 20 de juliol 2012, 12:07 A.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada