BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dimecres, 4 de setembre del 2019

RAN RAN RAN

Ran Ran Ran... arran de mar
  Ran Ran Ran és un grup que es mou molt pel POPlenou i prova d'això són els dos Video Clips que hem trobat a You Tube. 
                                     Ran Ran Ran - Dormies (Despertes) [Passatge Masoliver]

                                       Ran Ran Ran - I un vers (Ultra Local)
Hi podem reconèixer les parets del Passatge Masoliver en un. I la botiga de discos i dinamitzadora del tot el que passa musicalment al POPlenou, Ultra Local Records del Carrrer Pujades en l'altre.
Ultra Local Records, la botiga de discos del c/ Pujades.
Darrera de Ran Ran Ran hi trobem Ferran Baucells, Jordi Farreras, Martina Borrut i Valentí Adell. Sorgit de les cendres de Tired Hippo ha anat creixent, estirant sorolls de l’ipad, amb en Jordi donant el contrapunt rítmic. El 2015 van recollir les seves enigmàtiques cançons en un CD, Ran Ran Ran (Bankrobber, 2015) al que han seguit L'hereu (BR, 2017) i Ran de mar (BR + Ultra-Local Records, 2018).
 La seva WEB :
https://ranranran.bandcamp.com/ 

 Ran Ran Ran
Sorgits de les cendres de Tired Hippo i bregats al cau Hi Jauh USB del Poblenou, Ran Ran Ran és la nova encarnació amb la que Ferran Baucells importa l'esperit de l'americana i s'empapa de la tradició del folk per acabar coquetejant amb l'electrònica. El projecte, completat per Jordi Farreras a la percussió, va iniciar-se amb tres enigmàtiques maquetes 
(Més brotsTot ok stop i L'Encyclopédie) que van donar peu l seu primer disc, Ran Ran Ran (Bankrobber, 2015). Més tard vindria L'hereu (2017) i actualment presenten el seu disc més pop i acurat, Ran de mar (2018).
La seva discogàrfica :
http://www.bankrobber.net/ca/ran-ran-ran 

1 comentari:

  1. Coses del confinament: he descobert nous grups musicals, i m'agraden.
    Gràcies!

    ResponElimina