BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

dijous, 18 d’octubre del 2012

LOS JIBAROS



LOS JIBAROS davant dels Estudis de TVE a Miramar
                        Un altra grup amb nom també de tribu exòtica eran Los Jíbaros que van estar tocant durant els anys 1964-65 fins que la puta Mili ho va enjegar tot a dida. 
 Van tenir una curta vida, però va ser el primer grup de molts músics que després van fer carrera en altres grups del Poblenou com Los Wikingos, Los Kiero o el bateria Ramón Sanchez i Sabater que ha estat tocant en un futimé de grups i que mereix ell soletvuna entrada en aquest Blog dels nostres amors. 
(http://musicsdel-poplenou.blogspot.com.es/2012/12/ramon-sanchez-sabate-bateria-de-tota-la.html)

LOS JIBAROS al Bar Las Guitarras

           Els fundadors de Los Jíbaros van ser en Fernando Egea i Ginés Aviles a les guitarres, curiosament el guitarra solista es fabricava les guitarres ell mateix, i Ramon Sánchez a la bateria. 
         En Ginés vivia al ptge Calvell, als pisos que en deiem les torres. En Fernando al passatge Taulat, actualment desaperagut, el passatge, no en Fernando que sovint el trobem passejant per la Rambla. I en Ramón al carrer Llull amb Lope de Vega on, en un principi, també assajaven per gaudi del veins en general. O sigui, tots Los JIBAROS son del POPlenou
LOS JIBAROS a la Coop. Pau i Justicia

LOS JIBAROS a la Coop. Pau i Justicia
            Mes tard s’hi van afegir el baixista, Paco Moreno, que havia tocat amb Los Kiero i Los wikingos, anys més tard es va professionalitzar i va ser guitarrista de Rumba-3, Luc Barreto, etc... i en Vicens Solsona era el cantant, i que també havia estat amb el Grupo 67 i despres de Los Jibaros va estar amb en Rudy Ventura, Los Comodines i Slalom, durant un temps també hi va haver un tal Ernesto que tocava l’orgue i la bateria. Aleshores ja assajaven en un local davant de Sta Maria del Taulat. 
          Van començar tocant a L’Artesana i a La Pau. Despres vindrien un munt d’actuacions per les sales i discoteques de Barcelona, El Maresme, la Costa Brava...
      De Los Jibaros no hi ha cap enregistrament, mai van grabar cap disco; ni cap EP, ni cap Single i encara menys cap LP. Los Jibaros era un de tants grups que amenitzaven les sales de festa, les discotheques, els envelats de festa Major, les Boîtes, els Centres de barri i  tot arreu on volien sentir música per ballar, quan encara la música havia de ser en directe! 

1 comentari: