BLOG SOBRE MÚSICS DEL POBLENOU I

ON S'HI TROBARA TOT EL QUE FACI REFERENCIA A MUSICA I MUSICS, ROCK, POP, CANÇO, CLASSICA DEL POBLENOU O AMB ALGUNA RELACIO AMB EL BARRI

diumenge, 12 d’agost de 2018

CATHY CLARET AL FORUM

Si fa pocs dies vaig descobrir que LOS IBEROS van estar gravant escenes de la pel·lícula Topical Spanish (R. Masats-1970) al vell Camp de la Bota. 
https://musicsdel-poplenou.blogspot.com/2018/07/los-iberos-al-camp-de-la-bota.html
Ara he descobert a CATHY CLARET en el vídeo “Ma maison” gravat al Fòrum, davant del Museu Blau, al bell mig del Camp de la Bota on molts gitanos hi van viure en barraques. És casualitat o ja està fet amb aquesta intenció?       

                      
 Cathy Claret "Ma maison" Video Clip gravat al Forum

Però tornem amb la Cathy al Camp de la Bota i el vídeo de la cançó “Ma maison”. El descobriment d’aquest vídeo gravat al Fòrum em fa recordar que sovint oblidem que allí mateix és on hi havia el que anomenem El Camp de la Bota, tristament famós pels  afusellaments durant i després de la Guerra IN-Civil. I els assentaments de les barraques on s’hi apilaven tant els gitanos com gent immigrada de la resta d’Espanya i fins i tot la gent més pobre i humil de Barcelona. I també recordar la voluntarietat de gent altruista i solidaria  que intentaven fer-los la vida un pèl més digna construint escoles i serveis mínims de higiene que la “oficialitat” mai es va dignar a realitzar.Cathy Claret ha viscut sempre entre els gitanos del sud de França, Barcelona i Sevilla, és per això que penso que no deu ser casualitat haver gravat al Forum. Vull creure que ha volgut fer un petit homenatge a tota la gent que va viure a les barraques del Camp de la Bota

FOTOGRAMES DEL VIDEO CLIP AL FORUM
Afegeix la llegenda
Cathy ha composat la cançó Bolleré i que el gran Raimundo Amador va incorporar al seu repertori i fins i tot en un concert amb el mític B.B. King se’ls pot veure interpretant el Bolleré.
 
Bolleré amb Raimundo Amdor i B.B. King,  

Cathy Claret amb Buenafuente al Late Motiv
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada